Persondatabeskyttelse

Persondatatyper

For at du kan indgå aftale med os på NordPet.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
• URL på webshop
• Adresse
• Postnr. og by
• Tlf. nr.
• E-mailadresse til fakturering
• Kontaktpersons navn
• Kontaktpersons e-mailadresse
• Kontaktpersons tlf. nr. (direkte eller mobil)

Formål

Vi foretager registreringen af disse oplysninger med det formål at kunne levere den valgte ydelse eller sende købte produkt(er). Oplysningerne registreres hos NordPet.dk og opbevares i maksimum 5 år med det formål at skabe en sagshistorik for pågældende webshop.
Når der indsamles oplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Deling af personoplysninger

Direktøren samt medarbejdere hos NordPet har adgang til de oplysninger, der registreres. Den dataansvarlige på NordPet.dk er direktør Maiken Bo Würtz Lilliendal.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger ukrypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger ukrypteret. Oplysninger afgivet til NordPet.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger. Vi videregiver navnet på kontaktperson samt by til

Google Analytics

Når du opretter en konto, registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre, med mindre du har givet samtykke hertil.

Dine rettigheder

Som registreret hos NordPet.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NordPet via info@NordPet.dk.

Webstatistik

Vi anvender webstatistik til at registrere antal besøg på vores website, hvor de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på NordPet.dk. Denne statistik anvender vi til at forbedre brugeroplevelsen på NordPet.dk, og målrette indholdet i forhold til de besøgende på siden.

Du kan læse om vores Cookie politik her: Cookies